Per A Felipe VI el "Mentider";


Vols venir a Barcelona, ​​a l'aniversari del brutal atemptat a la Rambla.
Avui, està a la presso el Conseller que va desarticular la cel·la jihadista, admirat per tothom i no podem oblidar el Major Josep Lluis Trapero; l'agraïment del Govern d'Espanya a la feina ben feta.
Però això no s'acaba aquí; tu al Parlament de Catalunya el 1990 vas dir de forma clara i esperançadora per als catalans "Catalunya és el que els catalans volen que sigui", però ha quedat en una monumental mentida.
I no content amb tot lo anterior
Despres del 1-0 ens acuses de la deslleialtat inadmissible . "la societat catalana està fracturada i enfrontada", segur t'ho va dir a cau d'orella la Inés.
En el teu discurs l'actuació d'Espanya (Guàrdia Civil, policia de paisà), contra el poble català amb les mans enlairades, i donant estopa, tirant gasos, pilotes de goma; d’això millor no en parlem.
Tu ni paraula, ni sabies el que havia passat, molt de la teva família d’això jo no se res.
Som la gent que va assistir als actes a favor del referèndum tot l'estiu, i que vam anar a la Diada, i també als actes de la Campanya del Sí.
Som els que vam dormir als col-legis o que érem fora a les cinc de la matinada l'1 d'octubre, esperant, fent cua, protegint les urnes que la gent anònima acabàvem de portar.
Som els qui no ens vam moure dels col-legis en tot el dia, passés el que passés.
Som la gent que vam aturar el país el 3 d'octubre i el 8 de novembre.
Som la gent que érem al costat del Parlament el 10 d'octubre i el 27 d'octubre, amb tota la consciència que era l'hora de la llibertat de Catalunya.
Som la gent que ens hem mobilitzat pels presos polítics i els exiliats, que portem el llaç groc, que vam pujar a Brussel•les, que vam treballar sense defallir per la victòria del 21 de desembre.
L'1 d'octubre vam prendre una decisió irreversible.
Som la gent que volem la República Catalana i és la nostra hora.
La qüestió no és si som suficients per començar a construir  la República. La qüestió és que som masses com per no fer-ho.
Mira Felipe VI el "Mentider", preocupat perquè els municipis de la teva Espanya ja estan fent referèndums de monarquia o República; per això et dic millor visita llocs on sàpigues que tots diran VIVA !!!!, però Catalunya, donal.la per perduda.
El teu reinat a Catalunya s’ha acabat, el tractament del que deien  el nostre Rey vas permetre que fóssim una colònia d'Espanya, i així portem molts anys i ha arribat el moment de dir PROU !!!
Vens aquí per enfrontar a la gent; els feixistes envers els independentistes; aixo vols, lo viscut a Palma, poc seny Felipe VI el "Mentider".
Digues a la teva comitiva de guàrdia civil, que això de les mans amunt de l'1-O; no passarà aquesta vegada
Vam perdre la independència amb Felip V.........i la guanyarem amb Felip VI el "Mentider"
La cita va ser propícia. Els Reis d'Espanya presidien l'inici del curs acadèmic 2017-2018 a la Universitat de Salamanca amb una especial significació: commemorar l'origen, feia vuit segles, de l'Educació Superior espanyola a les aules d'aquesta institució.
Commemorar part de la història que ha fet gran Espanya.
L'acte solemne reunia a una potent intel·lectualitat i Letizia i el Rei no van deixar passar l'oportunitat d'aprofitar aquest fòrum per preocupar-se pel problema separatista i recopilar opinions expertes.
Recopila opinions a Salamanca; una de les ciutats d'Espanya més "fatxes" que existeixen; potser per això anaves crescut
Letizia va donar al Rei la idea del discurs del 3 d'octubre contra el colpisme
No van faltar versions favorables al fet que el Rei adoptés el paper protagonista que va tenir, al fet que deixés clar que el seu lideratge estaria present en la defensa d'Espanya i la seva Constitució.
Vam perdre la independència amb Felip V.........i la guanyarem amb Felip VI el "Mentider"
L'1 d'octubre vam prendre una decisió irreversible, t'ho torno a dir

Mira adjunto una adreça del meu bloq on pots llegir, fullejar "Argumentari de la Nació Catalana" http://carrostia.blogspot.com/2017/12/argumentari-de-la-nacio-catalana.html; testimonis històrics on potser si li fas un cop d’ull veuràs que als catalans marxar d'Espanya ve recollit ja en 1.502.

Que has fet tu envers els mal anomenats "presos polítics"; quan saps millor que jo que són ostatges d'un Estat que es fa dir democràtic; la Justícia fent política i Europa ha de posar les coses al seu lloc; el teu? ni se t'ha vist ni se l'espera.

I diuen desde el teu entorn :” Después de colgar banderas de España, gritar "A por ellos", llamarles nazis, reventar sus actos y encarcelar a sus políticos, si ahora que les acusamos de ser terroristas no empiezan a sentirse españoles yo ya no sé qué más se puede hacer”.
La iniciativa, l'ha portat el poble I l’última paraula de tot el que succeeixi a Catalunya, l’ha de tenir el poble. Cada dia, i a cada moment i no només quan ens criden a votar.
Les coses han funcionat més o menys bé, mentre hem estat la gent del carrer la que hem empès els nostres líders polítics.
Si no hagués estat pel poble mobilitzat, encara estaríem amb la CiU més autonomista al poder, amb el Duran i Lleida fotent-se la ‘vidorra’ a l’Hotel Palace de Madrid mentre es venia Catalunya per un plat de llenties i amb la Generalitat fent ‘la puta i la ramoneta’ i seguint el principi del ‘peix al cove’.
I aquest mateix poble és el que et diu "fot el camp"; aquí no se t'ha perdut res; i si a sobre vénen autocars de "fatxes" perquè criden de goig i puguis veure banderes espanyoles, constitucionals o no; he de dir-te que ets un irresponsable.
I ens l'hem guanyat donant una lliçó de civisme al món sencer; tu estàs deixant que el teu Regne cada dia entre la corrupció, la manca d'un líder, un Govern agafat amb pinces; pretens que em quedi, el que farem és fotre el camp
"Els únics capaços de reconciliar la població són els que hem renunciat a la violència. Els que han utilitzat la violència i imposició no poden reconciliar res, al contrari, són un perill "
El millor que podem esperar de la teva Espanya "progessista" és paternalisme
Vols que ens amarguem
Vols que plorem
Vols que ens deprimim
Vols que abandonem
Vols que parlem en negatiu
I no ho farem
Intento explicar-t'ho
No passaran.
No trepitjaran els nostres drets.
No destrossaran la nostra convivència.
No eliminaran la democràcia.
Això NO va d'independència, va de sobirania, de dignitat i d'humanitat.
La llibertat no és cara per escassa,sinó escassa perquè s'ha de guanyar
Deixa'ns tranquils, ni demanant perdó; no oblidem; el millor que pots fer és anar-te'n a fer punyetes i deixa'ns en pau.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexiones de Mario Benedetti.( Sabios consejos de un hombre sabio) Si estás cerca (arriba o abajo) de los 60, tómate unos 10 minutos y léelo

El yugo y las flechas de la derecha

La lengua catalana