“Més del 60% de les malalties són transmeses per animals"


Avui un diari, ja era hora, ha escrit: Més del 60% de les malalties són transmeses per animals"
Hi clar no ho deia un “pelacanyas” sino que el President del Col.legis de Veterinaris de Catalunya
Espero que el llegeixin molts alcaldes, i molts posseïdors d'animals, que siguin coneixedors del que tenen a casa.
Jo als meus fills, amics i coneguts sempre els hi deia; els animals transmeten moltes malalties, - Artur recordes el parc del Clot, quant van demanar un informe per donar a conèixer lo que avui s’ha escrit- i mentrestant ni amb aquestes la gent ficant animals a casa amb nens petits, en fi, una moda; la qüestió que en molts casos tenen mes atencions que els fills, néts o nebots; ens estem animalitza’n en lloc de humanitzant, reclamen parcs, pipicans i platges els gossos i els gats tenen els seus drets.
Com en els parcs on hi ha qui t’esbronca per apartar el seu gos d’un nen a qui li fan por (tractant a l’animal com un nadó i a l’infant... l’infant que es foti, tu!)

«De les caques no en parla ningú –o gairebé-. Potser perquè, com diu el meu net, tothom creu que merda és una paraulota»

Per si no n’hi ha prou amb la calda que fa, i amb la pol·lució, afegim-hi el tuf de pixums.
Quins collos; no no vull anar pel carrer mirant tot el dia si trepitjo una merda o no; gossos no petits precisament que haurien de portar morrió, res si el veus venir de cara dius, millor em canvio de vorera, i clar avui els municipals van en cotxe o moto i no veuen ni el paisatge.
Hi, ¿on comencen els seus drets  i acaben els meus?
A coalició deixeu-me dir, Informe d'Unicef:
Un de cada tres nens a Espanya pateix malnutrició.
La crisi econòmica ha disparat la pobresa infantil al nostre país fins a arribar a 2,5 milions de menors però això si, anuncis de sopes per a gats amb gambes i tot tipus de menjar gourmet i el pobre nen xuclant la tele; una vergonya que permetin aquests anuncis i d’altres.
Ahir va ser el dia dels refugiats; tots posant-se la medalla des del President del Govern a metges sense fronteres i vint més.
Un refugiat (segons defineix a l'article 1A de la Convenció de 28 de juliol de 1951 relativa a l'estatut dels refugiats de les Nacions Unides) és una persona que es troba fora del país d'on n'és originari, o bé on hi resideix habitualment, a causa d'un temor fonamentat de persecució per raons d'ètnia, religió, nacionalitat, pertinença a un grup social o opinions polítiques, i que no pot o no vol reclamar la protecció del seu país per a poder tornar-hi.
Es a dir, que donades les possibilitats de viure a Europa on lliguen el gossos amb llonganisses, o viure a on vic; vull ser refugiat.
La veritat es que els refugiats que o he vist a reportatges diversos; van amb posat que els cau a trossos; famèlics. cares serioses ploroses derrotats
Ahir de famèlics res de res, i a mes cantant i ballen; deu ser que ni deuen haver de dos classes diferents.
Ho veiem sense flegma ni algaravia, assegudets tranquil·lament.
Tota aquesta gent amb les pancartes sap el que els espera?; crec que els treuen del foc i els posen a les brases.
Sabeu que a partir d'ara, els immigrants disposen d'un permís de 45 dies d'entrada extraordinària per raons humanitàries en territori nacional, un termini després del qual s'han de regularitzar mitjançant la sol·licitud d'asil o residència, segons regula la Llei d'Estrangeria.
Total, mes sense papers, o sigui il·legals. Per això tanta fanfàrria !!!!
Però clar; com pot un país amb el volum total d'aturats que va aconseguir a finals de gener la xifra de 3.476.528 desocupats; oferir expectatives a aquests refugiats; comprendré perfectament que diguin que els han pres el pèl, però en aquest país ens fiquem en fanfàrria i en deu minuts sense reflexionar les conseqüències o millor els pros i els contres.
Ho dic jo: Els hem pres el pèl, però de fotos i primeres pàgines de diaris, ni t'explico.
Què hi ha darrere de moltes ONG ??
Tenen un vaixell que mantenir, de barat poc; gent treballant i sense ànim de lucre !!!!; diu el meu segon ego: I un be negre amb potes rosses!!!!!
En temps de crisi i de majors necessitats socials, les ONG suposadament benèfiques sorgeixen com els bolets després de les pluges de tardor, però de la gran majoria d'elles desconeixem el seu esperit o ideologia, si la tenen, la tendència dels seus responsables i el grau de compliment dels fins solidaris que diuen perseguir demanar donatius en saben totes i mes.
Molta gent treballen  perquè si; a televisió ja anuncien que ve el “monzon” i s’ho emportara tot; dons traieu-los del mitg.......
I acabem; 2 mors suposadament assassinades a mans dels seus marits, amants que mes dóna.
I aquí entra el mal anomenat "violència de gènere"
El demanar acabar la violència per a un sol gènere, és sexista i discriminatori per definició.
Només cal la violència, sigui quina sigui, no només de les dones sinó de la gent gran dels nens dels incapacitats, a qualsevol tipus de violència.
Manifestació contra la violència de gènere; tot dones si vosaltres mateixes esteu discriminant.
El dolent de tot això, és que molts pensen igual que jo; però clar, no parlis malament dels gossos o gats; no diguis el que penses dels refugiats; el de la fam dels nens que t’explicaré; i de la violència de gènere ho deixem per a una setmana amb dos dilluns.
I el pitjor, és que les persones que tenen animals a casa; que els pugen i baixen a l'ascensor, els passegen pel parc i altres herbes desconeixen que el 60% de les malalties les contagien ells.
Així d'una vegada per totes; diguem-ne als posseïdors de gossos i gats la gran veritat; als refugiats, demanar-los perdó
A les de "violència de gènere el que s'ha dit “el demanar acabar la violència per a un sol gènere, és sexista i discriminatori per definició”.
Abans d'ahir llegia unes conclusions d'una reunió o junta de dones i amb crida molt l'atenció que el primer punt demanaven que les dones quan denuncien, ningú les pot posar en dubte, punt dos; no hi ha per part de les dones denúncies falses.
I aqui vaig apaga la llum.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexiones de Mario Benedetti.( Sabios consejos de un hombre sabio) Si estás cerca (arriba o abajo) de los 60, tómate unos 10 minutos y léelo

El yugo y las flechas de la derecha

La lengua catalana