"Si us plau no ens ridiculitzeu ? No ho farem més !!!!!!!!


A l'Estat se li està descontrolant la situació. Ho dèiem a principis de gener, interessa que el republicanisme gestioni la investidura a llarg termini. Us exposo els motius. No és una lectura optimista, són fets.
1     1)Europa llegeix els resultats del 21-D com una victòria de Puigdemont i del moviment independentista. No ho dic jo, ho va admetre ahir el ministre Méndez de Vigo
2      2) La tensió entre PP i C's fa encara més difícil poder tirar endavant uns pressupostos que, sorpresa, hauran de tenir més retallades després que el BCE hagi reduït a la meitat el seu pla de compra de Bons. No ho dic jo, ho anunciava Mario Draghi
3   3) Aquests problemes per trobar suports, amb el PNB exigint que s'acabi amb el 155, aboca el Gobierno a sondejar la possibilitat de seguir prorrogant els pressuposts fins que acabi la legislatura. No ho dic jo, ho diu Montoro.
4   4) Per molt que vulguin tapar amb la bandera i l'himne els problemes reals dels ciutadans, avui els pensionistes han sortit al carrer mentre Bloomberg situa l'economia ESP entre les 10 més "miserables" del món.
    5) Rajoy es vanta que causa catalana no té cap suport internacional. Si fos així, quina necessitat té el rei Felip VI d'anar al Fòrum Econòmic Mundial de Davos i dir que a "Espanya es respecta la llei"?
6      6) El relat que l'actuació de l'1-O fou exemplar i l'empresonament dels republicans proporcional cau pel seu propi pes. Avui Amnistia Internacional marca un punt i a part.
7      7) La causa de l'Audiència Nacional i el Suprem contra els republicans no s'aguanta per enlloc, aviat els recursos arribaran a Europa i el ridícul pot ser majúscul. Si no és així,per què Felip VI demana reunir-se amb el president Tribunal Europeu de Drets Humans aquest divendres?
8     8) No oblidem que el Tribunal Europeu de Drets Humans ja ha sentenciat en contra de la justícia de l'Estat en més d'una ocasió. Si la causa contra els republicans catalans arriba a Europa el cop contra el sistema judicial ESP serà duríssim.
Joan Sole

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexiones de Mario Benedetti.( Sabios consejos de un hombre sabio) Si estás cerca (arriba o abajo) de los 60, tómate unos 10 minutos y léelo

El yugo y las flechas de la derecha

La lengua catalana