Catalans o ara o mai!!!!


Els catalans hem acceptat unes noves eleccions per a demostrar a tot el mon que estàvem en contra d’un cop d’estat provocat per l’estat espanyol i, concretament, pels partits PP, PSOE i Cs.
Des de 2014 vam iniciar el procés per a obtenir la independència del nostre país i poder mantenir la nostra dignitat com a poble i les cobertures socials, quelcom que es evident que es perdrà seguint a Espanya.
Des de llavors hem confiat amb les partits polítics que defenseu aquest pas important en la nostra història, deixant molt clar que
ARA NO TOQUEN ELS INTERESSOS PERSONALS, NI DE PARTIT, SINO EL PAÍS.
S’ha perdut un temps important on vau confiar en el seny de l’estat espanyol, sense tenir en compte la historia d’Espanya, acostumada a comportar-se de forma imperialista i només claudicant quan està perduda. Potser molts hauríem caigut també en el parany.
No vau preparar un pla B, per si aquesta opció no prosperava perquè els partits unionistes espanyols posaven per davant els seus vots anticatalanistes abans que el evitar un rescat que és més que garantit. Era tan simple com provocar reunions amb Rússia per a que això fes de detonador per a agilitzar un acord.
Es va perdre una oportunitat el 26O, anunci del BCE de que deixaria de comprar deute espanyol, per a que, per interessos d’un dels partits, els rumors d’eleccions fossin més forts que els de risc per al deute espanyol.
Es va votar la independència sense proclamar-la efectivament, mentre la majoria del poble català plorava d’alegria pels carrers fins que al dia següent es va adonar de que no es proclamava realment.
Podem entendre les errades, perquè tampoc és fàcil el moment ni la tensió que el procés requereix.
Però no podem permetre que, en aquests moments, els interessos de partit, i parlo de tots, vagin per davant del país.
NO MÉS MOVIMENTS NO CONSESUATS ENTRE TOTS.
És més difícil equivocar-se anant tots junts que és el que vol la majoria del poble català.
Anar per separat, prendre decisions partidistes, només provocarà que el poble busqui una llista del poble i deixi l’antiga política de banda per a conquerir la llibertat i prosperitat dels nostres fills.
Estem ja cansats de perdre oportunitats i ja no estem per romanços de gent que pensa més en viure de la política que en el país.
La iniciativa, l’ha de portar el poble. I l’última paraula de tot el que succeeixi a Catalunya, l’ha de tenir el poble. Cada dia, i a cada moment i no només quan ens criden a votar.
Les coses han funcionat més o menys bé, mentre hem estat la gent del carrer la que hem empès els nostres líders polítics. 
Si no hagués estat pel poble mobilitzat, encara estaríem amb la CiU més autonomista al poder, amb el Duran i Lleida fotent-se la ‘vidorra’ a l’Hotel Palace de Madrid mentre es venia Catalunya per un plat de llenties i amb la Generalitat fent ‘la puta i la ramoneta’ i seguint el principi del ‘peix al cove’
"Catalans sapigueu fer-vos dignes de Catalunya” Francesc Macia 
És el meu parer, i això ho vull expressar públicament, junt amb qui estigui
d’acord i ho comparteixi.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexiones de Mario Benedetti.( Sabios consejos de un hombre sabio) Si estás cerca (arriba o abajo) de los 60, tómate unos 10 minutos y léelo

El yugo y las flechas de la derecha

La lengua catalana