No podem acatar l’alteració del resultat electoral


Aquesta situació en la qual Catalunya es troba immersa no correspon a cap raó científica, sinó que va ser conseqüència d’una decisió presa entre 1976 i 1979: que, independentment de les conseqüències que la mesura tingués per al seu creixement, les regions amb més possibilitats i més generació de PIB havien de ser drenades de recursos a fi que les altres disposessin de més recursos; sense cap control en què gastaven aquests recursos, sense auditar l’impacte de tal recepció, sense qüestionar la forma de despesa

Fa la sensació, sembla, com si Catalunya hagués d’aportar tot el que li diguin, sense protestar, sense reclamar, solament aportar; fins i tot encara que després d’aportar i rebre quedi en una situació pitjor que altres regions que reben moltíssim més del que aporten.

Comentaris en el sentit que des d’una perspectiva econòmica són il·lògiques les quantitats que Catalunya aporta vistes les que rep, són objecte de rèpliques que no tenen res a veure amb l’economia. Pagar i callar, solament això.

Per això penso que les persones conscienciades amb la problemàtica en la qual es troba immersa Catalunya haurien de portar a terme una campanya de conscienciació de les conseqüències econòmiques i socials que tal tracte financer suposa per a la població resident a Catalunya, deixant al marge colors polítics, naturalment.

Vam decidir participar en unes eleccions il·legítimes i malgrat totes les dificultats els independentistes les van guanyar, el que no és possible ni acceptable és alterar aquest resultat per la via de la repressió i saltant-se les seves pròpies lleis.

És hora que els lletrats del Parlament defensin els drets inviolables dels seus diputats, tots aquells partits polítics que volen aconseguir més poder aprofitant la repressió no són mereixedors de ser considerats demòcrates.

No podem acatar un govern sorgit de l’alteració dels resultats electorals, fer-ho seria acceptar un frau electoral i, sobretot, donar la raó als líders polítics espanyols que van aprovar la repressió contra el poble de Catalunya.

No serveix dir que cal recuperar el govern ja que d’aquesta manera caurà el 155 i traurem els presos de la presó, només amb la implementació de la República i amb la internacionalització del conflicte polític traurem els presos polítics i acabarem amb les causes judicials obertes per la repressió espanyola.

Implementar el resultat electoral és basic, si per fer-ho possible cal acceptar el vot delegat i la investidura a distància, ja que un estat repressor ho vol impedir és més que raonable, és democràtic, els diputats electes tenen immunitat i són inviolables ho deia el mateix Fiscal General de l’Estat en la seva tesis doctoral.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexiones de Mario Benedetti.( Sabios consejos de un hombre sabio) Si estás cerca (arriba o abajo) de los 60, tómate unos 10 minutos y léelo

El yugo y las flechas de la derecha

La lengua catalana