Unilateralitat per guanyar la bilateralitat

Us imagineu un govern presidit per Inés Arrimadas, de vicepresident Miquel Iceta, de conseller de l’interior Xavier Albiol i de conseller d’economia el liquidador d’UDC, Ramon Espadaler? 

Sinó voleu un govern com el descrit, el proper 21-D cal rebentar les urnes de vots independentistes a JuntsxCatalunya, a ERC i a la CUP.

Guanyem el 21-D en escons i vots i d’aquesta manera deixem sense excuses a tots aquells que dubten, posem en valor la voluntat d’aquest poble que ja es major d’edat i que vol decidir fins on estem disposats arribar per aconseguir implementar la República Catalana proclamada el 27-D.

Si guanyem ningú tindrà dret a gestionar l’autonomia, els partits guanyadors estaran obligats a defensar la República proclamada sense defallir, peti qui peti, practicarem la unilateralitat per guanyar-nos la bilateralitat d’estat a estat, en igualtat de condicions, de República Catalana a Monarquia Espanyola.
 
Hem acceptat participar i guanyar unes eleccions en camp contrari convocades per un govern repressor, per tant, caldrà exigir abans de formar govern garanties de reconeixement dels resultats. 

Si guanyem el 21-D cal exigir als nostres polítics, fermesa, intel·ligència i cap reculada en el nostre camí pel reconeixement i implementació de la República, retardar-ho seria fer el joc als repressors, seria deixar la ciutadania en mans d’un estat que vol liquidar fins i tot el model autonòmic. 

A rebentar les urnes amb vots independentistes el proper 21-D.



Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexiones de Mario Benedetti.( Sabios consejos de un hombre sabio) Si estás cerca (arriba o abajo) de los 60, tómate unos 10 minutos y léelo

El yugo y las flechas de la derecha

La lengua catalana