Reflexions d'un ignorant

Hi ha personatges a Espanya, entestats en l’immobilisme, i crec que són incapaços de fer-se les reflexions que s’indiquen en aquest escrit.
Seny Rajoy:
Un “patriota espanyol” de pedra picada.
La seva radicalitat el va portar a recollir signatures contra Catalunya; a dur als tribunals l’Estatut de Catalunya, i que van anul·lar articles aprovats en altres “comunidades”; a dur als tribunals acords del Parlament que afavorien a la ciutadania; a declarar el 155, perjudicant-nos a tots, independentistes i constitucionalistes; a convocar eleccions i no respectar-ne els resultats.
 Aquesta persona ha fet la reflexió de que tots aquests despropòsits son els que acceleren el desig d’independència a Catalunya?
Senyor Felipe VI:
Rei gràcies a Franco.
Vol seguir sent el rei per mantenir la seva inviolabilitat i poder fer i desfer sense control i mantenir els seus sous “una miqueta” superiors el salari mínim.
Li agrada sentir dir “viva el rey” i per això als catalans que no li diuen els renya “con la pretensión final de la Generalitat de que sea proclamada ilegalmente la independencia” (discurs del 3 d’octubre de 2017).
Serà capaç de reflexionar i respectar les llibertats de tots?
Senyor Pablo Casado:
No para de despotricar contra els catalans.
En el poc temps que presideix al PP, ja ha superat tots els límits d’insults i falta de respecte vers Catalunya i les seves institucions.
Serà capaç de reflexionar i comportar-se civilitzadament?
Senyora Arrimadas i senyor Rivera.
Els crec persones intel·ligents, però absolutament egocèntrics i obcecats en el foment d’un populisme irresponsable.
Solament és bo i legal el que ells diuen.
Seran capaços de reflexionar i superar la seva obcecació?
Tot això que fan aquests senyors és l’agraïment que ens demostren per la generosa acollida del nostre poble pels que han vingut a viure a Catalunya?
 Seran capaços de reflexionar?
Es donaran compte de les seves injustícies?
O és que volen tractar-nos com a gossos lligats pel coll i “a la voz de su amo”?

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexiones de Mario Benedetti.( Sabios consejos de un hombre sabio) Si estás cerca (arriba o abajo) de los 60, tómate unos 10 minutos y léelo

El yugo y las flechas de la derecha

La lengua catalana