Però una cosa sí és clara: el futur d'Espanya. pinta tirant a molt fosc


Europa no ens fa cas
Europa no mou un dit
Això és un club d'estats
Europa mira sempre cap a una altra banda
Espanya té encara molt poder a la UE
Pataplaf.
Osti, quin mal!
Què ha passat?
Avui: Clatellada d'Amnistia Internacional i Tribunal Europeu Drets Humans
Segur?
Llegeix:
Primer els titulars, i després t'aconsello que llegeixis la lletra petita: Tribunal Europeu de Drets Humans: "Condena a España por imponer cárcel a dos jóvenes que quemaron fotos de los reyes". AI: "Amnistía pide derogar el delito de enaltecimiento del terrorismo"
"Se está usando para reprimir". Amnistia Internacional publica un informe en el que carga duramente contra el uso por parte de las autoridades españolas del artículo 578 del Código Penal para "reprimir las expresiones de índole política"
I ara escriu 100 vegades:
Europa no ens fa cas Europa...
Fa temps que alguns advertim que hi ha moviments a Europa. La sentència del TEDH és molt important perque obre la veda i ens diu que la Corona pot ser objecte de crítiques perque la llibertat d'expressió està per damunt de la institució.
Per tant, que Felipe VI s'hi vagi acostumant...
Sí, Europa fa temps que es mou, ho sabem encara que no ens féu cas.
I aquí hi ha un fet de molta transcendència que alguns no acaben d'interpretar bé. El plantejament és el següent: Cat.alunya serà independent o no, això ja ho veurem.
Potser es trobaran fórmules,no ho sabem...
Però una cosa sí és clara: el futur d'Espanya. pinta tirant a molt fosc.
El PP està ensorrant l'Estat, i el que sembla increïble és que l'oposició no ho vegi, o ho vegi i no actuï, que encara és pitjor.
En tot cas, i com deia Napoleó, "“quan l'enemic s'equivoca, no el distreguis”.
I mentre ningú fa res (a Espanya) van caient les garrotades: avui Amnistia i TEDH, però també l'informe Greco, estudi del Fòrum Econòmic Mundial i ONU posen en qüestió la independència del sistema judicial d'Espanya i el situen per sota de Botswana, Tadjikistan i Azerbaidjan.
La crisi d'estat és monumental i s’emportarà per davant aquest govern i segurament part del règim del 78.
I no hi ha pràcticament ni un sol analista/periodista espanyol que tingui els pebrots de dir a la ciutadania el que està passant.
Bravo, nois... i com a català, gràcies!
Bernat Deltell

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexiones de Mario Benedetti.( Sabios consejos de un hombre sabio) Si estás cerca (arriba o abajo) de los 60, tómate unos 10 minutos y léelo

El yugo y las flechas de la derecha

La lengua catalana