Aixecaments ciutadans “C’s”


Un petit tast "d'aixecaments ciutadans"
10 octubre 2013. C's abandona el Parlament de Catalunya a crits per una moció sobre el franquisme. La moció de condemna de la dictadura enerva la cambra catalana i el grup de C's decideix abandonar els seus escons.
23 de maig de 2017. C's abandona la comissió Vidal del Parlament de Catalunya perquè hi veu "frau de llei". 28 de juny de 2017. C's s'aixeca de la negociació del sostre de despesa perquè el Govern espanyol no està d'acord en rebaixar l'IRPF el proper 2018.
13 de juliol de 2017. C's abandona la comissió d'investigació del Parlament sobre l'Operació Catalunya 6 de setembre de 2017. C's abandona el Parlament de Catalunya en senyal de protesta per la llei del referèndum.
29 de octubre 2017  Ines Arrimadas ha sido declarada persona 'non grata' en Sant Andreu de Llavaneres
4 de novembre de 2017 Arrimadas promete en Llavaneras NI SAP COM S’ESCRIU EL POBLE, ES LLAVANERES, el reves Serenavall; per dir “Impedir hablar es propio de los nacionalistas”. Ines que parte de declararte persona non grata no has entendido, vienes a provocar.
1 febrer 2018. C's abandona els seus postulats "socialdemócrata, laico y no monárquico" i ara és "liberal progresista, demócrata y constitucionalista". 7 febrer 2018. Cs s'aixeca de la taula del Pacte per la Justícia perquè PP i PSOE volen "seguir controlant la justícia".
20 març de 2018. C's s'aixeca de la taula de la comissió territorial pels "inventos plurinacionales" del PSOE i acusa els socialistes d'imposar un nou model "sectario y partidista".
8 de maig de 2018. C's anuncia que s'absté davant la proposta per treure del Codi Penal l'eutanàsia i el suïcidi assistit. 2 juliol 2018. C's ha abandonat l'hemicicle per no participar en la votació per renovar el Consell d'Administració de RTVE.
Entre abandonaments, aixecaments de taula i canvis ideològics, Albert Rivera fa bona la màxima de Winston Churchill que deia "El problema de nuestra época consiste en que los hombres no quieren ser útiles, sino importantes".
 I així els va...
Tret no se d'

on

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexiones de Mario Benedetti.( Sabios consejos de un hombre sabio) Si estás cerca (arriba o abajo) de los 60, tómate unos 10 minutos y léelo

El yugo y las flechas de la derecha

La lengua catalana